MisieK-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witam daje tutaj zarys loga jakie chcialbym miec, (plik na dole) czy moglby mi ktos to logo przerobic? tnz zostawic napisy ale dodac JAKIES fajne efekty graficzne? chce popriosyu zeby kazdy jakos to logo przerobil po swojemu a to ktore najbardziej mi sie spodoba to mozleiwe ze go uzyje i ta osoba bedzie w credits ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dużo wymagasz! a próbowałeś sam robić to logo??:) @E: Właśnie robie dla ciebie to LOGO :P A ten napis na dole to zostawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A ten napis na dole to zostawić? Tak a próbowałeś sam robić to logo??smile.gif Tak probowalem ale mi nie wychodzilo za fajne :( kompletnie nie mam pomyslu jak to zrobic zeby bylo fajne wiec napsialem an forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Jutro Ci prześlę pare jakich zrobiłem bo teraz ide spać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 No jutro juz nastalo :D przeslesz te loga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Sory za doublepost'a ale potrzebuje tego loga, wykona je ktos dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Nie. Idź sobie do tematu "Szukam Grafika". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dlaczego zamkles ten temat? To jest moj temnat i zamkne go wtedy gdy rozwiaze problem! Ale narazie jest potrzebny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A chcesz dostać warnem przez łeb? Robisz jakiś durny topic z logiem i żeby każdy przerobił po swojemu. Co to, prywatna armia? Założyłem i przypiąłem nowy topic specjalnie na takie okazje. Zamykam, a jak otworzysz znowu - warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi