gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wykorzystałem do mojej gry przykład Marka.S , ale gdy robię "rune the game" ładuję się i wyskakuje mi to ;/ ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Create Event for object platforma_x: COMPILATION ERROR in code action Error in code at line 4: / at position 2: Unexpected symbol in expression. I nie wiem gdzie jest błąd ;/ :crying: :crying: :crying: :blink: :boxed: <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Blad jest 'at position 2'. Ty cos poprobuj a ja ide powrozyc z fusow jaki jest twoj skrypt bo bez niego nie mozna ci przeciez pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Za 30 min będę i dam go !! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Lol. W tym błędzie chodzi o to że albo usunąłeś "/" albo dałeś o 1 za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (nie mów wiecej spirit proszę^^) Error in code at line 4: / usuń slasha z 4 lniii kodu, (ten znak: / ) 'unexpected' to chyba że o jeden za dużo, co?; ) no nie wiem. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Już wszystko dział oprócz żeby ta platforma leciała w jedną stronę do punktu 1 a później do punktu 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi