Bixon Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Poszukuję jakiejś gry strategicznej, freeware i łatwo dostępnej w internecie, w której sterujemy wojskami (koniecznie w czasie rzeczywistym). Walczymy na wojnach itp. Znacie coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Warrior Kings albo Mideval... (istnieje przecież sieć P2P) :P PS: Nie wiem czy 'Mideval' napisałem dobrze.. ale chodzi o słowo 'średniowiecze' po angielsku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Medieval prędzej, ale wyraźnie prosił o FREEWARE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ups, nie doczytałem. Więc... hmm... Jeśli chce darmową i w miarę dobrą strategię to wątpię że coś będzie... jedyna rzecz jaka mi na myśl przychodzi, to Glest. Cały czas jest rozwijana, i jest nawet kilka modów do niej... Niestety nie ma kampanii. Są tylko potyczki, no i można grać przez sieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Poszukuję jakiejś gry strategicznej, freeware i łatwo dostępnej w internecie, w której sterujemy wojskami (koniecznie w czasie rzeczywistym). Walczymy na wojnach itp. Znacie coś takiego ? Fallen Kingdom. Nie dość, że darmowa to jeszcze można podpatrzeć kod źródłowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi