zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 zrobił by mi ktoś animacje obracania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jest taka opcja w spricie jak Animation>rotation sequence>clockwise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Ale jemy chyba chodzi o takie obracanie 3D :P Nie że do góry nogami i spowrotem tylko to co z tyłu idzie na przód i spowrotem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a czy wam ten ludek idzie? to znaczy jest tego animacja? jeśli nie to w tym temacie https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13349 jest jak chodzi i właśnie chciałem żeby szedł i obracał się jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no to ci napisałem Jest taka opcja w spricie jak Animation>rotation sequence>clockwise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzięki bo myślałem że to obraca tylko zaznaczoną klatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi