bartez94 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Potrzebuje Logo TEmu BEER Studio Tło; Czarne Napisy; Czerwone,krwiste i oczywiście fajna grafika piwa :P Rozmiar: Downolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Downolny Wow? Grafiki piwa nie ma fajnej tylko reklamy albo piwo na innym tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 krwisty napis i piwo? w ogóle do siebie nie pasuje Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nom. Też mi coś nie pasowało w tym. Zrobiłem logo bez piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To mam lepszy zrobcie inne logo Jakis fajny Skorpion i szary napis Scorpius Team Macie troche racji. Nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Scorpius Team No ta jeszcze czego... :boxed: (Jeszcze ktos SS pomyli z toba :o) ... sorry ale nie moglem sie powstrzymac :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Racja Mati... a pozatym znak skorpiona jest naszym znakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To poprosze logo Star Wars TEAM Logo Star Wars z dopiskiem podobnym do Vice City Team I Dartha Vadera vs. Luke Skylwaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja sie moge tego podjąć:-) jutro zobaczysz co mi wyszło ... Moze byc ?? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez94 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zrobilem se sam. Prosze o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Następnym razem sam zamknij - tam pod postami masz "opcje moderowania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi