LionX Dagger Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Który z was gmclanowiczów jest dobry w robieniu wszelakich texturek do gier 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 http://texturemaker.thegamecreators.com/ Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 http://texturemaker.thegamecreators.com/ Polecam Dzięki ale ja się nie pytam jak się robi texturę bo taką to i w pait'cie sam mogę narysować czy też w gimpie ja się pytam kto potrafi robić naprawdę fajne texturki Pozatym program jest płatny a trial na pewno ma ograniczenia lub logo mi gdzieś wpitoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja mogę troszkę pomóc, ostatnio dobrze mi idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja moge zrobić model 3d razem z texturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Okey a mógłbym prości o jakieś potwierdzenie waszych słów nie to że wam nie wierze tylko chciałbym zobaczyć na jakim poziomie jesteście Jak nie chcecie publicznie pokazywać waszych dzieł zawsze możecie mi na PM wysłać sorki ze tak późno odpisuje ale dziś dostałem naprawdę złą nowinę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 LionX Dagger ale co dokładnie to ma by czego model ?? to ja ci prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Hmm ogólnie modele nie są mi zbytnio potrzebne ponieważ wszystko raczej będzie bezpośrednio w gm robione mam takie pytanko był byś w stanie zrobić krótkie filmiki ? w tym swoim programie co tam robisz tak z ciekawości zapytam w czym to pracujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Cinema 4d i mogę robić filmiki właśnie pracuje nad jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 No nic wychodzi na to że sam będę musiał zrobić filmiki bo "Aaaaaa" zmienił zdanie ale wciąż potrzebuję kogoś do textur jacyś chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja moge ci porobić grawiki jak będe mieć czas takie robie - http://img375.imageshack.us/img375/4830/mokocalanochefy3.png to z mojej najnowsiejszej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ja moge ci porobić grawiki jak będe mieć czas takie robie - http://img375.imageshack.us/img375/4830/mokocalanochefy3.png to z mojej najnowsiejszej gry :) Chodzi mi przywieliście o textury nie o sprity ale jeśli ten mur czy co tam jest na tym zdjęciu sam zrobiłeś to całkiem ciekawy ci wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiem muszą to być do kwadratu czy pierwiastki,mój brat takie robi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiem muszą to być do kwadratu czy pierwiastki,mój brat takie robi :P No fakt pozwól że sprawdzę co umiesz hmm np kamienny mur wiesz taki z głazów w odcieniach pomarańczy byle nie jaskrawo pomarańczowy tylko takich mniej więcej jak masz na tamtej fotce oczywiście nie zapomnij o szarym betonie pomiędzy kamieniami i o tym że lewa strona musi pasować prawej a góra do dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiesz co jeśli chodzi ci tylko o texturki to poszukaj w necie wpisz np pełno tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 wiesz co jeśli chodzi ci tylko o texturki to poszukaj w necie wpisz np pełno tego Wiem o tym ale mnie zależy na pewnym źródle ponieważ mam zamiar to zamieścić na mojej stronce domowej i nie chce by mi się ktoś przyczepić o cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi