sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Mam taki problem, że gdy robię aparatem zdjęcia pionowe i oglądam je na aparacie potem, to ten mi je obraca prawidłowo. ale gdy już oglądam je w "podgląd obrazów i faksów systemu windows' (;p) mi nie obraca ; ) może istnieje jakiś 'turn on' tego? wie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 lol? przeciez w microsoftowym podgladaczu jest obrot o 90 stopni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 nie rozumiesz ; ) nie chce za kazdym razem obracać sam. tak żeby on już 'rozpoznał' które są robione pionowo, i sam obrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To aż tak trudno nacisnąć jeden czy tam dwa razy Obrót? ;=/ Jak już to ściągnij sobie jakiś program do przeglądania zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To chyba zapisuje się w thumbs.dll pewnie masz coś zryte. Bo u mnie jest normalnie, zapamiętuje. (A może to ciasteczka? Nie wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ale nie chce obracac kazdego przeciez ;p wiem ze jak bym obrócił to by zapamietał już chyba.. no ale jak mam np. 100 pionowych... rozumiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 odwróc monitor lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No to ale problem pozaznaczac nawet te 50 zdjec z wcisnietym ctrl a potem tylko prawm i obrocic... ( tylko musisz miec widok: miniatury) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 aaa, no to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi