PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Robie grafiki za free, nawet animacje ale, ludzi to wszystkich z jednego robie, wczesniey o tym napisalem w szukam grafika ale pomyslalem ze lepiej nowy temat zrobie... Potrzebuje informacje: -wielkosc -klimat gry -i oczywiscie kto lub co. Narazie zbieram zamowienia a za 3 tygodnie sie biore do roboty bo narazie jestem na wakacjach i nie mam oprogramowania w ktorym normalnie pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Pokaz najpierw co potrafisz. I po co ci fabuła gry? Zamawiajacy moze przeciez okreslic ci klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 sory, moj blad, mialem klimat napisac, w temacie szukam grafika, sa moje obrazki, narazie to tylko ludzie ale moge robic trzewa top-down i rozne inne grafiki, ludzi tez naprosbe moge zmienic, albo przynajmniej styl jak biegna i takie rozxne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Hmm jak byś chciał to możesz się do mnie zgłosić 127194. Każde grafy się przydadzą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi