Ali Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Szukałem ale nie znalazłem A mianowicie chodzi mi o taką sprawę: Po skończeniu się wszystkich żyć mam ustawione żeby pokazywało komunikat Game over Restart?? i mam do wyboru yes i no jak wciskam yes to wszystko w pożądku restartuje grę ale jak wcisnę no to też restartuje i mam życia na minusie Proszę o pomoc w klockach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Może podałbyś jak to zrobiłeś, jasnowidzami nie jesteśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W object postać którą się steruje create : Set lives to 3 score caption - tutaj mam show tylko lives No more lives : Check question Restart the game tak to mam zrobione :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 musisz dodac No more lives : Check question Restart the game Else (tutaj ze jesli nie chcesz restartowac to ci sie gra wylaczy) Exit game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie bardzo Cię zrozumiałem PoxiPol chodziło mi aby ktoś umieścił mi tak krok po kroku gdzie i który klocek umieścić więc proszę jeszcze raz ok już zrobiłem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 To jest krok po kroku =D Jeśli nie rozumiesz, to weź z dokumentacji, może coś znajdziesz... ...Może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @take this- DZieki, gdy gosciu powiedzial ze chce krok po kroku to zgupialem, lecz ktos poparl moja opinie =} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 dzięki za rady już to zrobiłem zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi