Dawidds Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Chyba pierwszy raz proszę o grafikę w tym dziale :P Dobra, do rzeczy. Potrzebuję grafiki bolidu Formuły 1 - ale samych konturów :P Czyli żadnego cieniowania, napisów itp. - to sobie sam zrobię :) jedynie kontur + kabina w środku + głowa kierowcy. Rozmiar... no zostawiam trochę wolną rękę. Tak od 64*32 do 96*48... 80*40 ;) Wczoraj próbowałem namalować se bolid, przód wszedł fajny, ale tył jakiś taki... krzywy :/ Z góry dzięki za pomoc ;) PS: Creditsy...? Jak będzie fajne to ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Kurde, ja zrobiłem skomplikowany szkic i wyszło mi gorzej niż to :P Mógłbym prosić o większy rozmiar? Niech będzie... 80*40 ;) Bo teraz trochę za mały :P Ale i tak dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Jak chcesz mogę pokolorować i pocieniować. Jakbyś potrzebował więcej to na PM albo gg napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Full wypas. Zaokrągliłem i pomalowałem opony oraz sobie pocieniowałem sam bolid ;) A to rezultat końcowy. Oczywiście to jest zwykły pełny czerwony, jak będę miał czas to pobawię się w ciekawsze wzorki :P I chyba trzeba zmniejszyć cieniowanie... jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Szczerze, to na pierwszy rzut oka, nie widać tu absolutnie ŻADNEGO cieniowania. Przyciemnij trochę cienie. Cienie zlewają się z tłem - dokładnie to mam na mysli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Powiem tylko, że w cieniowaniu trzeba ostro jak c......holera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Poprawiłem. Już lepiej :P ? Teraz trochę za ciemny wyszedł względem przodu... ale lepiej jest niż było :P Edit: Już dobrze =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi