zalu Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 co zrobiłem źle że kolizja między objectami nie jest precyzyjna? https://gmclan.org/up2661_11_lokllokjwqdjwejded.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 masz przerobiłem Download napisz czy o to ci chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 eh niech zgadnę 7.0 ? mam 6.1 możesz przepisać czy mam ściągnąć 7.0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 to sprubuj dać prawy na ikone przykładu tego co przerobiłem i zmienić nazwę po kropce na .gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 to sprubuj dać prawy na ikone przykładu tego co przerobiłem i zmienić nazwę po kropce na .gm6 Plik projektu GM6 ma inną strukturę niż GM7. Zaznaczyłeś "Precise collision checking" w ustawieniach sprite'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 nie, on zrobił źle to że jak ma sprite 3 to musi dać opcje center w spricie albo ustawić x na 80 i y też na 80 czyli x80 i y80. I będzie już dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi