zalu Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 poszukuję przykładu chaterbota chyba nie muszę tłumaczyć co to chaterbot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Co to chaterbot? omfg, analfabeci XD ChatterBot jak by co... Na gmclanie jest przykład multiplayer, ale też jest tam chat. https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=73 Pousuwaj se obiekty i bedzie kul, a tak wogole to cały program mamy Ci zrobić? lol. A ty nawet info nie zmienisz :D gratz. I powiesz, że "To muj pr0gram, bo ya se go zrobiuem" ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Sory za to, ale: ghost ostry z ciebie n00b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 oj pomyliłem się a wszyscy jak zwykle nie dodasz mnie do credisów wszytko trzeba ci podstawiać nie będziemy robić wszystkiego za ciebie skąd wiesz że to jest cały program ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...p;hl=chatterbot https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...p;hl=Chatterbot Wyszukiwarka forumowa rządzi. Wpisujesz co chcesz znaleźć i od razu wypluwa odpowiednie tematy. Wystarczy nie być leniem i zajrzeć tam, i już unikamy zbędnego, kolejnego tematu na ten sam temat :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Sory za to, ale: ghost ostry z ciebie n00b Sory za to, ale ostry z ciebie czopek, noob, dzieciak, niedorozwiniety i wogóle :D poprosił bym o warna dla tego pana za obrażanie mojej osoby. Dziękuję. sorki za offtop Nie dam żadnemu z was warna. Ot, gdybyś poprosił tylko to może bym rozważył, ale jakby nie patrzeć, Ty mu się odwdzięczyłeś, więc powinienem wam obu warny dać i tyle, przy czym jemu jednego, a Tobie dwa za to, że bardziej go obraziłeś. Nadal jesteś za daniem warnów? Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Marmot@ ten przykład z tematu nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Przecież w obu masz skrypty, duży problem je przekopiować i przystosować do swoich potrzeb wykorzystując również do tego przykład który dał Ghost? Nie sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 przepisałem i to samo a nawet gorzej bo polskie znaki się nie pojawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 No bo jak przepisałeś "nawet gorzej" to ja się nie dziwie. Przepisz DOKŁADNIE i sprawdź efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi