Nx Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam ;) Mam do was pytanie bo w Ekspercie NR. 5/2004 na płycie CD jest Invision Board Trial to mogę go zainstalować na swojej stronie www i czy to jest legalnie ? A tu dowód: http://img335.imageshack.us/my.php?image=ipb9nk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak. Trial to darmowa wersja dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Yeah nareszcie będę mógł korzystać z invision board :) Edit: Czy ta wersja Invision Board Trial jest bezpieczna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Teoretycznie tak, ale musisz się liczyć z tym, że ta wersja przestała być aktualizowana jakieś 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Heh no tak ale kurde nie mogę zainstalować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja tylko się tak wtrącę, że nie polecam instalowania 4-letniego skryptu, a na pewno trial... Zamiast zostać na czymś starym (choć dobrym), czego nie będziesz mógł aktualizować lepiej wybierz jakiś darmowy skrypt. To, że IPB jest fajne to prawda. le żeby starą, nie aktualizowaną od 4 lat wersję instalować...? Ale rób jak chcesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Kiedyś postawiłem serwer na tej wersji (1.3) i skrypt był taki sobie :P Rób jak chcesz. Nowsze są lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie radze, na jednym forum o hackowaniu jest ~10 sposobów na to IPB. Wez cos darmowego i zgap mozliwosci od IPB ;x Do phpbb3 (ohmygod) jest styl IPB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi