Slax Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Cześć, mam pytanie czy jest taka opcja że?: Gdy włączam moją grę ona ustawia się w takiej rozdzielczości jaką mam ustawioną w ustawieniach ekranu (na komputerze :P) Jak jest to poproszę o pomoc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ustaw w Global Game Settings funkcje "Start in full-screen mode". I wybierz typ "Fixed scale (in %)". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ustaw w Global Game Settings funkcje "Start in full-screen mode". I wybierz typ "Fixed scale (in %)". Ok ale teraz nasuwa się kolejny problem: Mam duży monitor o rozdzielczości: 1280 x 960... a vievsy mam ustawione na: 1024: 768. Jak zrobić by one też przystosowały się do rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 nie gadaj mu głupot! <_< wystarczy tylko zaznaczyć opcję "start in fullscreen mode" ! to wystarczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 nie gadaj mu głupot! <_< wystarczy tylko zaznaczyć opcję "start in fullscreen mode" ! to wystarczy :) Nie bo jak zaznaczam to : "start in fullscreen mode" to się ekran rozciąga a nie zmienia się rozdzielczość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A po co miałaby się rozdzielczość zmieniać na taką samą jaka jest ustawiona? Damian dobrze prawi. Jak chcesz rozciągnięte, to daj skalowanie i tyle, czyli to o czym powiedział Rewlisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ok, zamykam... Znalazłem też takie rozwiązanie : Gracz sam sobie ustawi rozdzielczość w opcjach gry :P :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi