qspy Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam! potrzebuję grafikę do mojej gry Sniper'o. Grafika w grze jest Top-Down. Jest to strzelanka z widokiem z góry. Grafiki jakie potrzebuję: Drzewo - 60 x 60 Ściana - 63 x 12 Skrzynia - 37 x 33 Komórka ( telefon ) - 23 x 20 Jeep ( inaczej Gazik :D ) - 93 x 56 To wszystko czego potrzebuję. Gra wyjdzie na pewno - obiecuję także pogrubione miejsce w credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 PS: Grafika nie moja :P A tak przy okazji... Czemu nie poprosisz na Darkwarez? Przecież są tam utalentowani graficy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No ale to forum mi bardziej kojarzy się z tworzeniem gier niż moje :) mogę prosić o resztę graficzek? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Telefon: Sciana1: Sciana2: PS: Cała grafa moja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jeszcze mógł byś drzewo i jakieś radio ( top down ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Radio: A drzewa jeszcze nie umiem ładnego zrobić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dzięki jesteś w cerdits. Umie ktoś zrobić drzewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Masz, o przezroczystosc martw sie sam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 copoconaco w swoim upku ma drzewa, ale realistyczne, wiec nie wiem czy beda pasowac do takiego stylu wyzej zamieszczonego przez poprzednikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jedyne jakie znalazłem w jego upie. Pasuje ale troszkę za jasne przyciemni ktoś? sorry sam bym sobie zrobił ale nie mam na laptopie gimpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jedyne jakie znalazłem w jego upie. Pasuje ale troszkę za jasne przyciemni ktoś? sorry sam bym sobie zrobił ale nie mam na laptopie gimpa. Hmm w upie copoconaco są dwa archiwa drzewka i drzewka2 tam jest z 10 drzew... https://gmclan.org/up3255_4_drzewka2.html https://gmclan.org/up3255_4_drzewka.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi