Patrysław Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Wiem, że nie jest to "pixel" nawyższych lotów, ale Woock tak bardzo mnie prosił, że się zawziąłem i namalowałem "na szybciora" (20 minut) bobrową czapę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 I tym oto sposobem konca dobiega drugi konkurs Ligi Pixelowej. Jesli ktos jeszcze mial zamiar zglosic swoja prace, to bardzo przepraszam, ale czas juz minal. Oto uczestnicy tego konkursu: Woock Marmot Zakol Sadam Patrysław Glosowanie czas zaczac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Sadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 To ja odejdę od codzienności: Patrysław. Wyjątkowo mi się spodobała ta pracka. Sadama zbyt cukierkowa moim zdaniem, a u Woocka za słabe cieniowanie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Zakol - Wyjątkowo ta czapa przypadła mi do gustu ;-) BTW, Wydaje mi sie, ze osoby które nie brały udziału w konkursie też powinny móc głosować ... Bo jednak dochodzi troche malo prac, i glosowanie w niektorych przypadkach mozna by przerwać po 15 minutach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Głos na Sadama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Mój głos: Sadam. Drodzy rodacy! Mamy wyniki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Głosowanie zakończone. Głosy zostały przyznane następująco: Sadam - 3 Patrysław - 1 Zakol - 1 Sadam, czekamy na werdykt w sprawie kryteriów kolejnego konkursu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Nowy temat to: POTWORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Na prośbę Woocka przeczyściłem cały temat. Zostawiłem tylko zgłoszenia, głosowania, komunikaty i kilka ważnych pytań. Po każdej edycji konkursu będę kasował wszelkie bzdury. --- Oto moja kolejna durna praca :) : Potworny Przystankowy Moherowy Beret Czas tworzenia: ok. 45 minut Użyte kolory: 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Można powiedzieć że zrobiłem na "odwal" i pewnie nawet głosu za to nie dostanę ;) Przynajmniej nową palete kolorów metalicznych przetestowałem x] Czas tworzenia: 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 O to moja praca 5 minutek roboty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 sory,ale walnij sie najpierw o ściane(nie z cegły!).Zwalone aa i nie robione jak sie powinno >:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Uważam że w pracy buciora zostało użytych dość mało kolorów, cieniowanie jest także trochę złe. Musisz Bucior popracować nad tworzeniem grafiki techniką pixelart. Najlepiej poczyać o tym jakieś artykłuy a takich artykułów jest mnóstwo w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 LOL?! Cieniowanie? ;] jak sie używa PSP i robi gotowe elipsy to nawet gorzej niż w paincie wychodzi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Ja tak dla jaj to zrobilem.Usuncie to jak chcecie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A btw. to ta maszyna to sygnalizacja swietlna przypadkiem? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Agresywna Marchewka Wschodniego Kanionu Czas tworzenia: ~30min Tylko mi tu nie mówić, że inspirowałem się marchewą w sygnaturce Woocka! Pomysł wpadł dopiero po tym jak dorysowałem to na czym ma to "coś" stać :P I tam na marginesie - nie wiem czy dobrze zrobione cieniowanie itp. ale w pixel arcie to ja nie umiem za bardzo robić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Barvoł !!! A to nie wiem cos trzeba bylo zrobic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Za namową Woocka takie coś wyklikałem: Nawzałem to coś: byczy ziom o poranku. ;) Czas produkcji: około godziny. Jak ktoś chce, to może sobie z tego avatar zrobić. ;P Kolorów nie liczyłem. Około 40. Wersja 2x, bo coś małe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 No to chyba mam nowego Lidera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Mam nadzieję, ze ta łapka utrzyma mnie w czołówce :lol: Tak, to też było robione touchpadem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 To moje robione w paincie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jutro koniec czasu na nadsyłanie prac. Jeśli ktoś ma jeszcze coś w zanadrzu, to niech to szybko kończy. --- Jak na razie wysłano te prace: Patrysław Tymon Pietrus Ranma Woock Krychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A gdzie pracka Buciora? On też piknie narysował xDDDDDDDdd . A oto ja dam prackę, wołającą o ostatnie miejsce. Nie miałem kompletnie pomysłu, więc narysowałem byle co, tylko po to, żeby nie stracić punktów, za to że udziału nie brałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Marmot daj sobie spokuj z moja praca.Ja tylko chce glosowac bo bralem udzial - oddaje glos na Ranm'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 No co :P . Poza tym, twój głos jest nieważny teraz. Jeszcze się termin nie skończył :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Głos Buciora jest w ogole nieważny, bo on nie bierze udziau w konkursie, nie? ;] Prostiż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A oto moja wspaniała praca pod tytułem: "Jakieś coś" rysowalem to dokladnie 18 minut i uzylem 16 kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Października 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Głos Buciora jest w ogole nieważny, bo on nie bierze udziau w konkursie, nie? ;]Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi