Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Mam pytanie, ostatnio pobrałem tzw. SoundFonty do FL'a i nie wiem jak to zainstalować. :P Czy gdzieś trzeba skopiować te pliki,... czy może użyć jakiegoś programu?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Fruity Soundfont player. Nie korzystalem z tego ale musisz to chyba wrzucic do folderu "data" ;p Plugins > Fruity > generators >Fruity soundfont player > data. Otwierasz jak wtyczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Kombinowałem na różne sposoby... nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 podeślesz mi jeden pliczek ? mozesz nawet na upa. jak cos wynajde to odpisze. EDIT : ok już wiem jak to zrobić xD Musisz to dac gdzie indziej Data > Patches > Soundfonts :D teraz wszystko bedzie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No tak, ale tylko pliki formatu *.sf2 ... Format *.sfpack nie działa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Dobra, poradziłem sobie :P . Wystarczył specjalny programik. :D Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi