Exigo Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Mam mały problem... był jakiś kod, który powodował to iż tworzył współrzędne pod względem direction obiektu. Co to za kod? Jak namieszałem w pierwszym pytaniu to napiszę jak lamer: "Jak zrobic zeby hero nie strzelal ze srodka tylko z reki?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 lengthdir_x(len,dir) lengthdir_y(len,dir) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Hmm... ok. A jak się to "obsługuje" :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Hmm... ok. A jak się to "obsługuje" :P . Zajrzyj do tego tematu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9214&hl= :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jejku, działa smile.gif Jest super. Bardzo dziekuje wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 I...? Masz tam wyjaśnione jak się to obsługuje :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 No tak, mam wyjaśnione... Po prostu podziękowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi