Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Siema , jak zrobić znak w 3d ? ;) Kolizje itp. sam zrobię, chodzi mi o sam model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Użyj jakiegoś programu do modelowania 3D, np. Blender czy Google SketchUp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A jak mogę wstawić takie coś do GM-a jako obiekt? :) Da się tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A jak mogę wstawić takie coś do GM-a jako obiekt? :) Da się tak? Da się, jest taki program Marzipan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jakieś namiary na niego ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wielkie dzięki , zamykam temacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja ci moge zrobić mogel i zapisać do 3ds ale ja jeszczę się uczę modelować w 3D więc nie wiem jak mi to wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi