Slax Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Cześć mam głupie pytanie :P Jak Borek wykonał takie coś: http://www.gear-studio.com/Triberian/Image...ianMapSmall.jpg Chodzi mi o to jak zrobił takie wielkie zdjęcie. Czy on ma taki dupny monitor? Czy co? Interesuje mnie to bo chcę stworzyć taką mapę do mojej gry :P Edit: I moje drugie pytanie: Jak zrobić taką mapę :P - Z tym może sobie sam poradzę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie mam pojęcia, sam się nad tym zastanawiałem. Może jest taka opcja w ustawieniach roomu. :unsure: EDIT: Mam! Pewnie wziął ustawił viewa na całą mapę i mu się cała w oknie pokazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie mam pojęcia, sam się nad tym zastanawiałem. Może jest taka opcja w ustawieniach roomu. :unsure: EDIT: Mam! Pewnie wziął ustawił viewa na całą mapę i mu się cała w oknie pokazała. :o Nareszcie. Dzięki działa. Narazie zamykam temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi