Takeshi Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Prosiłbym o postacie 2D rozmiary większe niż 128x128. Terrorystę oraz Policje(SWAT,Antyterrorysta) Kredki zapewniane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Z widokiem z lotu ptaka ma się rozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A jakie masz kredki? Bambino czy zwykłe, drewniane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 @UP2: Tak z lotu ptaka. @UP: Eee... Fajne mam kredki... Żal mi ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Przecież narysowałem to co chciałeś więc w czym problem? Nie podałeś stylu, widoku, więc skąd miałem wiedzieć jak to ma wyglądać. I że nie zrozumiałeś ironii w moim poście to nie mój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Napisałem 2D O.o 2D = widok od góry = widok z lotu ptaka. Lolz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 O lol... chyba nie wiesz co to 2d.. :boxed: Edit: Zanim napiszesz następnego posta, przeczytaj to. http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika_dwuwymiarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 padłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Takeshi podbiłeś moje serce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 2D = widok od góry = widok z lotu ptaka. Lolz? No lolz, ale dla ciebie, :lol: się uśmiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi