Mideooo Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Jak zrobić, że gdy np. nacisne spacje to wystrzele pocisk do wroga i go od razu zabije? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Jak zrobić, że gdy np. nacisne spacje to wystrzele pocisk do wroga i go od razu zabije? :boxed: <{POST_SNAPBACK}> Po wcześniejszych postach stwierdzam iż jesteś osobą średnio kapującą i niezbyt wiele rozumie z suchego tekstu. Tak więc nie trudziłem się na wytłumaczeniu tego lecz dostosowałem się do ZNANEGO przysłowia: O KAŻDEJ PORZE BIGSHARK ZAWSZE WAM POMOŻE. Tak więc stworzyłem prosty przykład który rozwieje twoje wątpliwości O TO I ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Dzięki za przykład :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Mam jeszcze jedno pytanie. Co zrobić żeby ten pocisk strzelał w prawą strone, bo jak podskocze to pocisk leci na dół :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 No tak, w moim przykładzie pocisk leciał zgodnie z kierunkiem dlatego może tu być problem, więc zrób zmienną kierunek_strzalu, przy pojsciu w lewo ta zmienna będzie równa 180 przy pójściu w prawo zmienna ta będzie równa 0, zrób potem także następującą zależność direction=kierunek_strzalu I wszystko będzie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 A edytować postów to nie umiesz, tylko doubleposty odrazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 direction=kierunek_strzalu <--- Ta mam dać w create ? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 w wystrzeleni naboju albo w create naboju zalezy jak robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi