fervi (Skovv) Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Witajcie! Kiedyś na Sambie u mojego ojca wgrywałem filmy itp. bo mam mały dysk (10GB), kiedy próbuje coś zrobić na tej sambie np. skasować plik to midnight commander zacina się i dead ;/, na Windowsie pojawia się błąd, że nie można wykonać tej operacji, a konqueror pisze, że nie można wykonać danej czynności, jeśli ktoś się tym zajmował i rozwiązał swój problem niech opisze :( Ja już siły nie mam, a dziś w nocy wyjeżdzam i chciałbym zgrać ciekawsze pliki Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Paczcie państwo, wielki twórca systemów i emulatorów windowsa nie umie sobie poradzić z konfiguracją Samby i zmianą opcji dostępów do zasobów komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 UP:hahaha :D no właśnie h4kierze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Tu nie chodzi o zmianę dostępów, bo wszystko jest na chmodzie 777 (dla wszystkich zapis, odczyt itp.), sambą się nie zajmowałem, dlatego nie wiem co może być problemem. Na innym komputerze też jest taki błąd, ale restart samby nie pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 To może być problem po stronie komputera, z którym się łączysz. Sprawdź czy ktoś tam nie mieszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi