Gość dawid Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 nie wiem jak zrobic menu gry typu Start Game Autor Wyjscie Opcje itp. mozecie mi pokazac przykład na obrazku lub daj link do pobrania przyklada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 zrób room w którym dasz np. start, opcje, wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 http://www.gm-d.de/board/jgs_db.php?action...58&katid=1&sid= - przykład, niestety po niemiecku :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 dzienki a powiecie mi jak zrobic bo zrobilem sobie pilke nozną ze ja gram jednym gostkiem a drugi gra jako komputer i jak mam to zrobic zeby tamten mi gole strzelal i jak to mam zrobic zeby sie piłka poruszala ODPowiedzcie postowi wyzej zeby pilka sie poruszala i zeby gostek gole mi strzelal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 To musisz se AI napiać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi