Skovv Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemka.Małe i chyba łatwe pytanie:Tworze właśnie Menu 1 gry mojego teamu.Jak zrobic ze jak np:jestem w 20 rundzie i klikne wlaczenie menu i jak sie wlaczy to klikam powrotdogry.Czyli jaki kod jest na powrot do wcześniejszego roomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jest nawet klocek^^ Poszukaj a jak nie znajdziesz to ci dam kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jest nawet klocek^^ Poszukaj a jak nie znajdziesz to ci dam kod. :mellow: GML room_goto_previous() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Sirluki co robisz takie miny Bzdurny post, nie wnosi nic do tematu. Warn. Snake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 GML room_goto_previous() ten kod jest zly bo robie tak: zlaczam gre.wciskam:nowa gra.I wlacza sie gra.Nastepnie wciskam Esc i wlacza sie Menu.Jak klikam na powror do gry to mi sie wlacza.menu wyzej(menu glowne). mi ni o to chodziło.to ja umiem.jak jestem np: w 20 rundzie.klikne esc i wlaczy sie menu.W menu znajduje sie przycisk:powrot do gry.I jak klikne to nie ma wyskoczyć room który jest o 1 poziom wyzej na liście tylko ten w ktorym bylem przed nacisnienciem esc wiecie jak to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Nikt nie powie?? Ja powiem. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zapisuj nazwę rooma do zmiennej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy_mon11 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 GML game_save('pauza') GML game_load('pauza') powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 A jeśli w menu są jakieś ustawienia? Wtedy samo load nie wystarczy. Po zaloadowaniu musisz: - usunąć plik save'u - usuwać plik ini (patrz poniżej) A to co zrobisz w menu zapisywać do ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi