Mideooo Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Co trzeba zrobić, aby objekt w grze poruszał się jak samochód z widokiem z lotu ptaka? :blink: :blink: :blink: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Musisz skożystać z opcji "Szukaj" na forum i helpa którego masz na dysku w katalogu z GMem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Poszukam w helpie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Poszukam w helpie :P <{POST_SNAPBACK}> Chłopie! Nie waż się tego robić. Spróbuj jednak odpowiedzieć na pytanie po co na tym forum jest Bigshark?? Masz 2 możliwości: a) od odsyłania wszystkich do helpa i tym samym nabijania sobie postów b)od pomagania innym Prawidłowa odpowiedź to odpowiedź B Tak więc daje ci tu przykład zrobiony na początku mojej przygody z Gmem. Był on zrobiony w gm5.3 dlatego też aby nie było żadnych komplikacji przerobiłem go przed chwilą na 6.1 Szczegółów tego przykładu nie pamiętam ale coś mi się przypomina: -sterowanie kursorami -ręczny hamulec Spacja i z tego co pamiętam auto wolniej jeździ po trawie. Przy wykorzystaniu przykładu chciałbym znaleźć się w creditsach. Jazda Autem 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 17 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Dzięki bigshark :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Wiesz Big. Może zacznij pisać gotowce. Napewno ktoś się czegoś nauczy zyska popularność ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 w programie Game Maker 6.1 jest przykład jak zrobic samochody to sobie obojc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 18 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Jest, ale ja nic z tego nie czaje :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi