PitereQ_ Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam!! Przegladajac dane w internecie na temat środowiska programistycznego Ady trafilem tu gdyz nie jest to powszechnie lubiane w Polsce srodowisko. Juz kilka razy zaczynam swoja przygode z jezykiem, ale ciezko mi to idzie, dlatego chciałem się zapytać czy któryś z forumowiczów miał z nim styczność lub szlifuje go w opcjach zaawansowanych. Przegladając posty natknąłem się polemikę czy to dobre srodowisko czy warto czy nie warto itp. więc jednak skromne zainteresowanie jest :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja miałem z tym językiem styczność, która skończyła się na napisaniu Hello World na parę różnych sposobów ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitereQ_ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja miałem z tym językiem styczność, która skończyła się na napisaniu Hello World na parę różnych sposobów ;p . Aż tak Ci sie nie podobał ;). Ja szukam kogoś kto bawił się mechanizmami czasu rzeczywistego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Raczej nie tyle, że nie podobał, bo składnia mi bardzo przypadła do gustu, co jednak wolałem zacząć się uczyć C++a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi