Fallord Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 MUAHAHAHAHAHAHA - Tylko Webzir ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 jestem bardzo chętny. Ponieważ jest późno nie chce mi się robi tych 16x16 i ich dołączac. Jutro je dołączę, ewentualnie pojutrze.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 To mogłeś nie pisać posta i jutro od razu dać grafiki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: a ty nie spamowac <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 eeeeeh....nie chce mi sie do neta wciskać tego szajsu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Lol, Krak, proponuję zapoznać się z definicją słowa SPAM. Chciałeś powiedzieć flood ? No dobra, ja powiedziałem coś na temat, w tym wypadku ty floodujesz. Wyraziłem konkretne zdanie na temat sytuacji Vadera. Ty jesteś Flooder i Twoje projekty ssą pały. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 mówiac to floodujesz xD i ja też :] A spam to to: :] :] :] :] :crying: tylko w większych ilościach, których nie chciało mi dopuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Lol, nie ja nie floodoje. Moje posty mają coś do przekazania/przesłania. Nie mówię, że każdy, ale owszem - każdy zawiera jakiś sens, czy to mniejszy czy większy. Pisząc odpowiadam, pytam czasem się wydurniam. Ale to co napisał krak, to totalny bez sens i gówniany tekst gówniarza nie pasujące w ogólę do sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi