Crackkk-GM Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam! Niedawno kupiłem nową kartę graficzną "Ati Radeon 9550" i jak odpalam CSS, menu gry się ładuje, ale jak robie np. start server, i zacznie się ładować gra, to wyskakuje to: I tak nawet na najniższych ustawieniach video... Proszę o pomoc, i dziękuję z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Może spróbuj od nowa ściągnąć CS:S, lub samego Source SDK (Base czy inny). Powinno pomóc. A jeżeli to wersja crackowana to bym się nie dziwił, widać wadliwa wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pewnie pirat - Steam zawsze powiadamia usera, gdy używa przestarzałych sterowników które robią problemy - i od razu daje link do ściągnięcia sterów. Więc w zasadzie problemu nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Niedawno kupiłem nową kartę graficzną "Ati Radeon 9550" Ty tę kartę kupiłeś ? O_O Toż to chłam największy X_X Na tej karcie nie ma mowy, żeby CS:S Ci ruszył ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 @UP: :) Miałem tą samą w parametrach kartę starą i chodziło, aż się wierzyć nie chciało ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Mi działał na karcie ATI Radeon 9550, ale cięło jak ch*lera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W sumie na moim starym x200/x300 cięło lekko na minimum detalach :) Pójść - pójdzie - ale nie będzie się dało grac pewnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi