Vianom Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Chcę żeby mój bohater skakał co 2 sekundy, wiem były inne takie tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 To dlaczego do nich nie zajżysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Jak chcesz 2 sekundy to możesz ustawić alarm na długość room_speed*2 i w nim kod skoku. Jak chcesz żeby skoki się powtarzay to zrób pętle. Przynajmniej tak mi sie wydaje B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Nie zaglądam bo niby jest wątek o alarmie, ale różni się od mego problemu. Pomóżcie, chcę to w alarmach zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Create alarm[0]=room_speed*2; Alarm 0 vspeed=-2; // Wyskocz alarm[0]=room_speed*2; EDIT Nazywaj sensownie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Zrobiłem po swojemu, ale dzieki bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi