quindo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Otóż mam problem że mam postawione dwa auta ale że jak sie jeżdzi autem 1 to jest ok a jak 2 to sie jeżdzi autem 1,oraz z chodzeniem sami zobaczycie,prosze o pomoc Gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quindo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 pomoże mi ktoś???? niemoge kontynuować gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Problem z samochodami: Ja na twoim miejscu zrobiłbym coś z distance_to_object, a nie to co ty tam masz. Może jeszcze połączył to z instance_nearest, jakby samochody były za blisko siebie :P Problem z chodzeniem: Podejrzewam, że nie masz zarejestrowanej wersji GM'a, dlatego narobiłeś tyle subimage, a jeżeli się mylę to zamień to po prostu na image_angle. Wydaje mi się, że to powinno pomóc :lol: ,a może znajdzie się ktoś kto ci to jeszcze bardziej ułatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi