CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jak zrobić pytanie i 2 odpowiedzi do niego i jak klikne np.Tak to cośtam sie dzieje a jak nie to dzieje sie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Tablica? GML p = 'ile masz lat?'; o[0] = '10'; o[1] = '20'; GML draw_text( 0, 0, p + '#' + o[0] + '#' + o[1] )i eventy kliknięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a gdzie mam wpisać akcje po kliknieciu np.10?Lat mam 12 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Nie wiem, zrób 2 obiekty z przyciskami odpowiedzi i użyj eventów kliknięć myszy. Możesz też zrobić na kliknięcie klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Dobra dzieki zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi