JoshXE Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam! mam jedno pytanie dotyczące GM. Czy w GM da się zrobić takie "AUTOMATYCZNE KLIKNIĘCIE" tzn.że jeśli uruchomię progam to będzie jakoś przesyłał sygnał ,że został wciśnięty klawisz np.4 i tak non stop. (a teraz wytłumaczę po co mi to :P gram w pewną grę przez neta i żeby nabić level muszę klikać kilka guzików , no a mi się zwyczajnie nie chce :D) Więc jeśli da się zrobić taki program w GM to proszę o pomoc "JAK???" Pozdrawiam JOSHxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Da się przy użyciu tych funkcji GML keyboard_key_press( klawisz ); // przycisniecie klawisza keyboard_key_release( klawisz ); // "puszczenie" klawisza I dać do event step/alarm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoshXE Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dzięki :D wieeeeeeeeeeeeeeeelkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quindo Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 a jak zrobic zeby przyciskało caly czas ppm co 0.00000001 sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zapoznaj się z tym językiem skryptowym: http://www.autoitscript.com/autoit3/ o wiele lepszy program do takich celów niż GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi