Argmator Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam, jestem jednym z muzyków grupy Infernal Reality, która od niedawna debiutuje na rynku gier komputerowych. Jesteśmy młodą i prężnie rozwijającą się grupą osób, która postanowiła ugryść tak ciężki kawałek chleba, jakim jest gamedev. Przyjmiemy osobę, która posiada dobre poczucie smaku, potrafi się wkomponować w klimat danej lokacji oraz posiada odrobinę wolnego czasu. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na stronę www.InfernalReality.com Pozdrawiam, Dreamerion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sunlight Sound System Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zalezy jaki gatunek muzyczny jest potzrebny bo jesli Trance , Dance , Uplifting to Ja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 O ile pamietam to panowie wysylali mi zaproszenie i tak jak wtedy powiedzialem - moge byc programista na zlecenie/pobocznym (c++) AI/fizyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi