pivot18 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam szukam grafiki do gry :D 1.Proszę o 6 zwoji ognia wody ziemi powietrza śmierci i leczenia :D zwoje w 32x32 :rolleyes: 2.stworki: ork: z mieczem, toporem, w zbroji. wielko oko [coś takiego że oko se leci lepiej z animacją :D ] rycerz halabarder pełzak ;) [coś takiego jak w starcrafcie zergling 3. rzeczy miecz mroczny miecz kij kusza łuk zwój zwinięty!!!!!! [ takie cuś [||||] mam nadzieje że ktoś to zrozumiał :lol: ] 4.postać postać chodząca w 4 kierunkach ale z broniami podanymi powyżej ;) i w 3 wdziankach plisss :crying: z góry thx aha gwarantowane credits ale pod warunkiem!! że dasz przynajmniej 5 grafik ;) swooooich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 może byś pokazał co i jak z grą bo dla kolejnego badziewia nikt robić grafy nie będzie :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jeśli ci się przyda pergamin, to kiedyś zrobiłem. Możesz go wykorzystać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nikas@ nie martw się badziewie to nie będzie ;) tak myśle :/ Sirluki@ dzięx przydała by się osoba która by tylko przerobiła to na te znaki żywiołów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak już chcesz robić to rpg to weź z internetu grafikę. Trudno będzie ci zrobić rpg, jak nie umiałeś korzystać z image_angle nawet :P ( twój temat poprzedni ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 umiem korzystać :P tylko nie wiedziałem jaki jest kod :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Masz wodę, ogień i leczenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ohhhh ;) thx :D bardzo bardzo bardzo dziękuje :D myyślałem o leczeniu zielonym ale też da się żyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ohhhh ;) thx :D bardzo bardzo bardzo dziękuje :D myyślałem o leczeniu zielonym ale też da się żyć ;) Mogę poprawić. Później zrobię resztę obrazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 nie musisz ;) i tyak dobrze jest ;) a gra fie robi :D już teraz jest system czarów :D ej zrób ten złożony zwój oki?? plisss :D potrzebuje tego złożonego zwoju ;) rozmiar 20x25 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 nie musisz ;) i tyak dobrze jest ;) a gra fie robi :D już teraz jest system czarów :D ej zrób ten złożony zwój oki?? plisss :D potrzebuje tego złożonego zwoju ;) rozmiar 20x25 ;) Do jutra Ci zrobię, narazie: Portugalia - Szwajcaria :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 oki to czekam ;) i jeszcze raz bardzo bardzo dziękuje!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zwój, nie wiem czy o taki chodziło, ale zawsze możesz sobie poprawić i zmniejszyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nie chodziło dokładnie oto ale o takie coś że ten zwój jest złozoony ;) wiesz w jakim sensie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nie chodziło dokładnie oto ale o takie coś że ten zwój jest złozoony ;) wiesz w jakim sensie ;) Mówiłem, że możesz sobie poprawić. To kilka sekund w Paincie: a: b: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wiem nie musiałeś ;) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi