Zając Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 ściągnąłem ponga z tutoriali na oficjalnej stronie GM, dałem go kumplowi, żeby z nim zagrać i zobaczyć czy te skrypty rzeczywiście działają, i wynik był negatywny, a może coś źle zrobiłem? bo dałem connect tpc/ip wpisałem byle co w tej ramce i dałem create game i powiedziałem kumplowi żeby dał join, jednak mu wyskoczyło: non session avalible, może po prostu źle sie próbowałem połączyć? czy jak to jest?, pomóżcie, plis :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 A jesteście wogóle połączeni przez LAN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Jeden tworzy grę i zostawia tą ramkę pustą, drugi się dołącza i wpisuje do ramki IP osoby zakładającej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Jeżeli nie jesteście w lanie, to jeden musi założyć serwer, ale ten z zewnętrznym ip, a drugi jego ip w tym okienku <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi