fervi (Skovv) Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witajcie! Potrzebuje Zamontować dysk sieciowy w Linuxie za pomocą mount. Jak korzystam z Samby to wszystko trzeba zapisywać, a przez mount nie ... smb://192.168.100.1/slaw Potrzebuje go gdyż mam dysk 10GB z czego ponad połowa jest zajęta, a gdzieś pliki muszę przechowywać ... Fervi Prosi o Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Czyżby twój kochany linuks sprawiał jakieś problemy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 wiecie ja mam 6 gb dysk,mega spowolniony,wolne mam ledwo 1 gb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 @Ranmus Już nie :] Zresztą Windows jest taki zje****, że wogule się nie chciał lognąć Fervi Close Topic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi