fervi (Skovv) Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witajcie! Robię portal internetowy i potrzebuję grafik (tylko 5, więc mam nadzieję, że znajdziecie troszkę czasu na Ferviego) Jakieś Super-Tło o wymiarach 700x100 (To na logo, nic nie pisać ...) Odcień szarości i 4 różne zapisane kartki w wymiarach 12x15 Mam nadzieję, że znajdziecie troszkę czasu. Jak ktoś chce dam go do credits i ew. dam reklamę na stronę jego teamu (byleby, nie była za duża) Fervi Prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Może tło nie jest jakieś super, ale wydaje mi się, że wygląda nieźle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Aha, zapomniałem dodać :(( Tło niech będzie w odcieniu szarym Przepraszam Sirluki, że się napracowaleś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Nie ma sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Piękne! Dziękuje ;] Jeszcze te kartki zrobi ktoś? Ew. Sam zrobię ;d Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 i 4 różne zapisane kartki w wymiarach 12x15 Jak one mają wyglądać skoro będą takie małe? Może masz na myśli 120x150? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 @UP Nie miały być 12x15, ale poradziłem sobie Dziękuje za zaanagarzowanie się ;] Zamykam Temat Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi