Matthew Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Więc Potrzebuję grafiki 32x32: (żeby nie było, że "nie zaczynamy zdania od 'więc'") - farma - tartak - kopalnia złota - kopalnia żelaza (j.w. a ja najwyżej zmienię kolor) - dom - ratusz - koszary - stajnia - łucznica - las - góry Typ: w sumie dowolny, ale najlepszy by był bmp. Widok: Top-Down (jak w temacie). Tak naprawdę, to potrzebuję grafika ( KubaGM :) ). Dobrego grafika :D E: Hmm.... las i góry będzie trudno narysować, więc: Rozmiar: 32x40 Typ: Bez zmian Widok: Coś pomiędzy top-down, a widokiem z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jeśli oferta aktualna to ja mogę ci te grafiki wszystie w 3d wymoldelować chcesz? oczywiście za credit i jeszcze jedno nie może być perspektywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 modelować 32x32? troche karkołomna sprawa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 modelować 32x32? troche karkołomna sprawa biggrin.gifNiby dlaczego? Całkiem dobrze się tak postaci robi. Zamiast się męczyć pixel-artem malujesz sobie w Blenderze (czy czym tam chcesz) i renderujesz. Masz wtedy dokładny wybór rozmiarów - no i dobre cieniowanie. Z animacją też łatwo pójdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi