Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dobra spoko czlowieku ja się czuje w biosie jak (t)ryba w wodzie ; ale sobie nie pozwole żebyś mnie od debili wyzywał.I widzie teraz że zmieniasz zdanie żę te gry się teraz nie liczą.I ostatnie dla Ciebie Mr.Bucior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woozie Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 <Lol2> to po co Commnets... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Kuzwa jak biere projekty wzielem idioto tylko Węza i The Ball zeby pierwszy raz zrobic gre tamte gry sie nie liczą teraz robie swoją czytaj BuCIor<lol2> Teksty a ty sie na niczym nie znasz typu BiOS Jeszcze raz tak napisz, a będzie blokada postowania na tydzień, a jak nie da skutków, to ban. Spytaj się bigsharka czy firemarka jak się takie gadki kończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Dobra spoko czlowieku ja się czuje w biosie jak tyba w wodzie Nie wiem co to jest Tyba, ale zapewniam cię że to coś nie żyję w wodzie nie wspominając już o pływaniu. Spytaj się bigsharka czy firemarka jak się takie gadki kończą. hmmm... przyglądając się temu z bliższa wnioskuje iż nicki osob z blokadami kończą się literami: "arka" . Czyżby to zbieg okoliczności? A może jednak nie? Może tu nie było przypadku? . Nie chcę nikogo oskarżać ... ale... hm.. może blokujący mieli kolege Arka który im coś zrobił złego i teraz tępią wszystko co z tym związane. Przy okazji Pozdrawiam, dArka któri pije piwo wArka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Sorka Bigfish już zmeniłem.Może byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi