artimal Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mam problem z grą Test Drive Unlimited . Od tygodnia gram bez najmniejszych usterek aż do dziś . Wkładam płyte wszystko świetnie uruchamia, gre jestem już w moim domu i wchodzę do garażu wybieram mój samochud a on się pyta czy napewnoo i takie tam no to ja klikam ok i mi się ładuje ładuje i ładuje czekałem pół godziny i nic przeładowałem kompa przetarłem płytkę i nadal to samo . pomocy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Może jak tam są Save to jest uszkodzony ? a może potrzebna reinstalka gry ? ( ale pamiętaj jak re-instalujesz to skopiuj save ) Pozdrawiam, Maxius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 odinstalowałem i nie chce mi się zainstalować od nowa . Ale jest problem bo mam rysy na płycie . nawet skopiowałem orginalną grę na pirata i z niej chciałem zaistalować ale wyskakuje błąd i robi OFF Nie wiecie co z tym zrobić albo jak płytę naprawić albo co kolwiek bo 50 zł dałem za nią !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jeżeli masz oryginała, to po prostu korzystaj z pirackiej kopii. Jest to w pełni legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ale ta moja kopia co ją skopiowałwm to nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 To musisz użyć patcha no-cd, czy jak kto woli - cracka. Zawsze jak przegrasz grę, to będzie tak wyskakiwać, że płyta nie taka jak trzeba. Póki masz oryginalną płytę, to jest to legalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Skoro masz oryginała, ściągaj z neta w pełni legalną kopie, Ranmus to miał na myśli >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi