g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam! Niektórzy wiedzą już o pierwszym projekcie mojego studia, Alan Kruger Story, niektórzy nie. Więc poszukuję darmowego silnika. Jeżeli znacie jakiś dobry, poproszę o skierowania gdzie mogę go znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ale co potrzebujesz? Chcesz samą bibliotekę do grafiki, czy pełen framework do programowania gier? Dla jakiego języka? Dla jakiego IDE? 2D czy 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ok: - 3D - Pełen framework - Języki do wyboru: Delphi, C++, GML (Najlepiej GML) - Byle jakie IDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Regulamin. Nazwa tematu nie może być częścią zdania tematu... wiesz, o co mi chodzi. Wszystkie informacje muszą być zawarte w treści. Co do tematu: Napisz sam ^_^ Taki silnik to naprawdę prosta sprawa. Ale na domiar złego, nawet nie napisałeś, jakie masz konkretnie wymagania? Czyli że 3D al'a Vice City? PS; Ale za jedno szanuje. Napisałeś silnik, a nie przykład :P Bo wiele osób chce prykady, w potem nawet kodu nie czyta :P Przykład jest do nauki, aiolnik do korzystania. Choć też się można nauczyć wiele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Już od razu al'a Vice City... Potrzeba mi tylko dobrego silnika graficznego, a osób z teamu nie ma jak mobilizować do pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Co do tematu: Napisz sam happy.gif Taki silnik to naprawdę prosta sprawa. To napisz mi taki silnik w 3D, ze wszystkimi bajerami w C++ w czystym OpenGL. Na prawdę prosta sprawa ^_^ . @Bagno: Jak do GM, to chyba Ultimate 3D będzie najlepszy. A jak C++, to Dark GDK, Crystal Space 3D lub Irrlicht. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dobra, dzięki, zamykamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi