LionX Dagger Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam byłem już na stronie paypal i nawet wydrukowałem sobie licencje która miała multum stron mniejsza oto jeśli istnieje już taki topic to sorry A więc chciałem sobie założyć paypal sam własnego konta nie mam więc by był na mojej starszej koncie no ale musze czy i ile potrącają z pay pal za korzystanie z ich usług i takie pierdoły jak ktoś ma to konto i jest obeznany jak to wszystko w rzeczywistości działa i jak to jest z przelewami np. do U.S.A i ile kasy za to biorą wiecie takie pierdoły bo w ogóle nic nie wiem na ten temat A nie chciał bym się w jakieś bagno w pitolić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ja mam konto, ale nie korzystalem z niego tak dawno, ze... wiem ze prowadzenie nic nie kosztuje. jak mi sie cos przypomni to dam tu info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Z tego co pamiętam, to od 3 do 5 procent. Kraj docelowy nie ma znaczenia, bo przelew robisz w ramach jednego przedsiębiorstwa, które w danych konta nie oferuje takich informacji jak filia. Dlatego też czy robisz przelew paypalem koledze z bloku obok czy cioci z USA, nie ma większego znaczenia. No i paypal nie jest przecież bankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi