Syliush Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...nload&zm=33 Jak zrobić taki ekwipunek Ps.Jak by można przykład Ps.Znacie jakiś kurs do tworzenia inventory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9427 tu masz plecak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 a jak zrobić tak że gdy będzie w tej kratce gdzie przykładowo broń to zmienia się zmienna global na 1 global_miecz=1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Skrypt stats_add() Zmodyfikuj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Sorry że tak długo nie odpowiadałem ale byłem w szpitalu, do rzeczy, a znacie jakiś kurs tego tworzenia inventory. Ps.Nie wiem czy to tak się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jaki kurs? co ty pleciesz. Do takich rzeczy się nie robi kursów. Trzeba korzystać z tego co sie umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 SYLIUSZ, Yoda jak dla mnie zrobil najlepszy przyklad ekwipunku Wiec radze zebys go uzywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Tak tyle że jakby w tym temacie jeszcze swojego przykładu powiedział może jak robić nowe itemy i jak dodawać do nich wymagania i określac co dodają po założeniu. Hę. PS. Poco odświeżasz stare tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi