Farkraj Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No wiem nie chwaliłem się że mam jakieś oryginalne gry :P @Safari To jak? lecisz po antologię do sklepu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 dzieńdobry kto byłby chętny na epicką grę mmo dead frontier? spróbujmy przeżyć w świecie pełnym zombie to straszne a oto mój mudzyn, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 NETPOL NA KURNIKU. Woock mowil ze gieds gral z gmclanowiczami i bylo super. To takie monopoly, w ktore fajnie sie gra w grupach. Za tydzien w niedziele o 18 czy cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 wlaczylem to ale zobaczyłem same kwadraty z ktorymi nie wiem co zrobic i se poszedłem :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zaświtał mi pewien pomysł w głowie... chyba pamiętacie jak gmclanowo graliśmy w minecrafta? właśnie! Obczaiłem że na serverach ludzie, jak w wielu innych grach internetowych starają się robić servery roleplaying. Minecraft nadaje się do tego jednak nieudolnie im to wychodzi ponieważ zaczynają bez planu i nie mają doświadczenia :P Pomyślałem, aby może zrobić nasz gmclanowy roleplej w minecrafcie? Grałem długo w SA:MP na serverach RP i wiem z czym to się je. Gdybyśmy określili odgórne zasady i fabułę, i gdyby zgłosiło się wystarczająca dużo graczy może powstał by fajny roleplej? Na razie jest to tylko koncepcja, bo nie ma co rozkręcać jak nie wiem czy pomysł się przyjmie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Yyyyy, raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 To jest zły pomysł Far. Naprawdę zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Pomysł wcale nie jest głupi, już próbowałem z 4tk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jak narazie więcej osób jest na nie ;| no trudno widać mało roleplejowców tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Sesja w Don't Rest your Head a Minecraft z Maciejem to dwie różne rzeczy, naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 kto ci kazałby grać z maciejem ;p osoby grające non-rp leciałyby z hukiem to może niech napiszą ci co chcieliby się w taki pomysł zaangażowac... może 5 osób się znajdzie to da się wtedy coś ugrać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zapraszam do Flyffa na serwie CW. Mój nick Mefisto lvl 32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A kto by pograł w Soldata? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ewentualnie moge go zainstalowac. Gadó Gadó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Pomysł wcale nie jest głupi, już próbowałem z 4tk. Nie. Ja budowałem epickie królestwo do RP a ty mi ciągle budowałeś jakieś swoje trony >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 raczej RP to by było wydobywanie surowcow zanim sie cos zbuduje ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No właśnie. Nawet mu chatę przekopałem żeby była kopalnia, bo zrobił pod murami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 to czemu nikomu nie powiedzieliscie że robicie rolepleja? :C no chyba że nie chcieliście nikogo więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Zagrajcie se w almore ale tak rolplejowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 e no, a czemu nie zaprasza się do domu ludzi już podczas stawiania fundamentów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 roleplej zaleznie od fabuły nie potrzebuje żadnych fundamentów NA MAPIE do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 a teraz coś zupełnie niezwiązanego z grami czy ktoś chętny na Heroes of Newerth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A może ktoś chętny na M&B: Warband? :) Oczywiście oryginał bo na piracie nawet LAN nie działa (sprawdzałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja mogę w HoNa grać z tobą pod warunkiem, że dopiero zaczynasz tak jak ja : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Może Soldat ? :) M79 - wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 nie wiem jak się gra w minercrafta rpg :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 chodzi ci o indeva czy roleplej na multi? bo zasady gry RP jakie panują na ClownKilla Roleplay są podobne jak w sa:mp tylko że zasady przystosowane do MC. Przy wejsciu na serv jest test (powinien byc, ja mialem) i testują czy znasz pojęcia, np. OOC, IC, MG, NONRP itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Chlip Chlip : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ;( R.I.P H&D gmclan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 gramy za tydzień, dupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi