Masgen Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam otóz nie znalazłem tego co szukałem chciałbym prosić was o kilka grafik :) A mianowicie : Dom normalny (z 2 by się przydały) Jakies ciemne i najlepiej z drzwiami i oknami :P Samochód (Bus,Cysterna i jakieś osobówki) do cysterny prosiłbym jej 2 odpowiednik tylko, że zniszczony :) Beczki,kartony,skrzynki(Skrzynki tak samo prosiłbym jeszcze o zniszczone :) ) Policyjne zasieki oraz jakieś szlabany ^^ I myślę, że to wszystko :D EDIT : Aha grafika tak jak w temacie TOP-DOWN ;) Wymiary hmm... skrzynki,kartony i beczki 32x32 samochody to hm z 96x96 :P Bus i cysterna oczywiscie wieksze ;) Powiedzmy 128x128 Zasieki i szlabany mysle,ze 32x32 starczy :P PS : Sry, ze w edicie nie pisalem polskich znakow, ale spieszylem sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Przepraszam za double posta, ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś by zrobił :P Bo nie moge za długo czekać :/ ( jak ktoś może zrobić to niech napiszę tutaj za ile będzie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 http://reinerstileset.4players.de/englisch.html Fajna strona z grafikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 em, ale ja potrzebuje TOP-DOWN czyli widziane z góry :D Co do tych budynków to chodzi mi bardziej o takie magazyny xD ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi