MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Potrzebuje, aby ktos przerobil mi ten sprite co mam w zalaczniku na jakas fajnie wygladajaca glowe ;) licze na wasza wyobrażnie ;) aha i jeszcze jedno to co narysujecie moze minimalnie wystawac poza kontury, twarz glowy jedt po prawej stronie Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi ;) EDIT:Zrobi to ktoś dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 www.upek.pl/img.php?id=10576 NiEmAzAcO ! :sp_ike: głowy nie umiesz narysować? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 umiem ale jestem troche zajety a co do glowy to... sorka zapomnialem napsiac ze potrzebuje top-down i twarz jest z prawej strony, @UP Weź się nie wygłupiaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Wygląda jak kurczak w złotym jajku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Hehe ;p nawet spoko EDIT:Konkretnie chodzi mi o to zeby wlosy byly tak ulozone jak u hero w grze PsichiX'a (Ancient Contact, czy jakos tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A rozumiem ale i tak nie moge dac Ci tej grafiki bo robil ja KubaGM do Soullanda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 co do wlosow to nie wiem jak wygladaly u PsichiXa ale wyszlo mi cos takiego: :o @up: to po co ja dajesz?? <_< zeby sie pochwalic jaka ty masz zaje2bista grafike w soullandzie? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Fajne, a czy moglby kros mi zrobic jeszcze kilka? ;) byl bym wdzieczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi