g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No właśnie, zadeklarowałem się Dorocie, że ją upiększę w GIMPie. Jedyne zdjęcie jakie ma to: http://photos126.nasza-klasa.pl/dev222/0/1.../0192797509.jpg Nie nadaje się do pracy, chcecie zobaczyć jakie słabe coś wyszło? http://img101.imageshack.us/img101/34/0192797509ap7.jpg No właśnie, wszyscy powinni się teraz śmiać, chłopaki weźcie pod uwagę to, że nie śpię 3 noce :blink: Siedziałem nad tym autentycznie 5 godzin. Jakieś pomysły modyfikacji tego zdjęcia? Błagam pomocy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Weź Picasę i pobaw się gotowymi filtrami, np. poświatę możesz dodać. Ewentualnie chwytaj Photoshopa, a z niego filtr Inteligentne Wyostrzanie, to może trochę chociaż poprawisz jakość fotki ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzięki marmot, aczkolwiek pójdę na żywioł i zrobię dzisiaj jej zdjęcie aparatem 8,3mpix, w dużych grafikach się dobrze pracuje :) btw. Dodałem Cię do watcherów na deviancie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Po pierwsze zdjęcie jest tak ciulowej jakości, że szkoda czasu na ewentualne przeróbki. Po drugie ciężko powiedzieć, zrób te lepsze zdjęcie co pisałeś, zapodaj i wtedy się zastanowimy. Ja proponuję: - Tło zostawić w spokoju (w sumie to zależy od tego co będzie na tym tle), ewentualnie lekki kontrast i do tego jakiś motion blur. Ona powinna być na pierwszym planie i ma to być uwydatnione. - Usta. Weź jej pomaluj wargi wieloma kolorami błyszczyka, ale żeby to ładnie przechodziło i nie było zbyt ostre, bo wyjdzie na tanią szmatę. To ma być coś delikatnego. ;) Pokazałbym przykład, bo widziałem ste przykłady zrobione w photoshopie, ale kurczę nie mogę teraz znaleźć.. - Źrenice, wybrałeś najgorszy z możliwych kolorów - zielony... Błękit panie, błękit! - Standardowo podrasować rzęsy, brwi, kolor skóry, cieniowanko, nadać włosom większy połysk, bo są lekko zmatowiałe. Po takich zabiegach, dziołszka powinna rzucić Ci się do stóp z wdzięczności... No chyba, że przegniesz i zrobisz z niej ladacznicę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Na następny dzień umów się z nią w parku,powiedz jej żeby zamknęła oczy i zaraz przyjdziesz,kup bukiet róż i jej daj.Ucieszy się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Hm, ja jej nie kocham ;) Dzięki Ranmus, jutro jej jakieś zrobię :P O ile zechce :P Dobra dam jej jutro kwiaty, ciekawe czy lubi róże? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 każda dupa lubi róże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 propa, a inne odmiany roślinek? xd Bagno, nie obraź się ale to co przerobiłeś to wygląda jak jedna wielka kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 propa, a inne odmiany roślinek? xd Bagno, nie obraź się ale to co przerobiłeś to wygląda jak jedna wielka kupa. Wiem, nie spałem 3 noce i taka kupa wyszła ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi