Slax Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam, bardzo potrzebuję przykładu nocy, takiego jak w Tej Grze Za podanie rozwiązania bądź linka wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam, bardzo potrzebuję przykładu nocy, takiego jak w Tej Grze Za podanie rozwiązania bądź linka wielkie dzięki. Chetnie bym pomogl, ale ta gre zrobilem ok. rok temu, noc wykonywał mi Tymon a ja już nie mam pliku .gm6 i nie pamiętam na jakiej zasadzie to działało. Ale zobacz tutaj: klik W dziale z przykładami jest jeszcze kilka, poszukaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ok trochę szkoda, ale i tak już sobie poradziłem i troszkę przerobiłem ten przykład Zych'a. On oczywiście jest w Creditsach :D. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi