pablo1517 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ok, pierwsze forum na jakim mógłbym zadać to pytanie jakie przyszło mi do głowy to oczywiście GMclan pełen speców i mastahów (lol). Od jakiegoś czasu zamontowałem sobie w domku bezprzewodowy ładny routerek - D-link 524. Od tamtego czasu mam jakieś problemy z zakładaniem różnych gier przez hamachi, a mianowicie - nie widzę gier kolegów na hamachi a także nie widać założonych przeze mnie gier, kombinowałem troche, i doszedłem do winosku, że prawdopodobnie mój ruter jakoś blokuje porty lub coś w tym stylu, ale jak włażę w ustawienia, to za cholere nie wiem jak się za to zabrać. Z tego co wiem, W3 używa portu 6112. Czy ktoś ma podobny/taki sam rodzaj routera i czy mógłby mi pomóc w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wpisujesz w przeglądarkę http://192.168.0.1/ << nie jestem pewnien, ale spróbuj potem: Advanced->Virtual Server Service ports: wpisujesz jakie porty maja być przekierowane Server IP: adres kompa na który ma nastąpić przekierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wiem jak wejsc w ustawienia itp xD nie wiem co wpisac :P Adres ip swojego kompa nadany przez rutek znam, port gry tez itp. Moge dać screena z interface'u rutka jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi